Sciagac mozesz juz wystarczy ze postawisz piwo to taki przycisk na koncu tematu z tym wrzucaniem to tak jezeli twoje uploady waza min 300 mb dostajesz range przyjaciel i otwieraja sie dla ciebie niektore dzialy min. filmy z lektorem etc.
Hashcode jest zapisany w folderze gdzie masz zainstalowanego moorhunta domyslnie dysk C-program files- moorhunt- upload informations - plik txt z nazwa uploadu
Hashcode z mirrorami wstawiasz na forum i zakladasz nowy temat pamietaj ze hashcode musi byc w znacznikach hide
Konta ktorych uzyjesz do uploadu sa takjakby jednorazowe do kazdego innego uploadu musisz tworzyc nowe jedynie konta w metodzie uploadu sa na dluzej
Ha, a jednak nie. Kiedyś to byłoi napisane, ale teraz tego nie zauważyłem... W kreatorze uploadu, w zakładce zaawansowane, trzeba zaznaczyć losowe nazwy plików. I bez problemu można słać ile wejdzie.
A ja mam inny problem z upami - losowe paczki nie pojawiają się na skrzynkach, wysyłam ponownie i czasami się pojawi nowy segment. Częściej jednak się nie pojawia... O co chodzi? Ktoś miał podobny problem?
pozdr.
_________________ Nigdy nie jest na tyle źle, żeby nie mogło być jeszcze gorzej
Po 1 odchodzimy od mh i przechodzimy na ygoow bardzo podobny program w metodzie uploadu daj 4 lub 5 skrzynek gmaili lub interii i one sa na stal osobne skrzynki tworzymy do kazdego uploadu ustaw rozmiar segmentu na 7 mb i wysylaj w razie problemow pisz na gg odsiebie odradzam bo jest z ta strona coraz gorzej a lepiej juz chyba nie bedzie
ok, obczaje tego woogy i jutro pokombinuje. dzis juz mi sie nie che... puszczalem upa na 4xo2.pl i 2xgmail.com, na o2 jeszcze szło jakoś, na gmail juz amba kompletna :| no nic, pomyśle jak kawe walne thx za podpowiedzi
A wiec tak do metody uploadu moze byc 5 lub wiecej jak chcesz tylko z jednego serwera a na konkretny upload np. film musi byc min 10 kont oczywiscie nie mozesz uzyc tych co do metody uploadu Jezeli wydaje ci sie to trudne to sprobuj programem ygoow moim zdaniem o wiele latwiejszy program tutek jest zrobiony zapraszam do obejrzenia