hmm to ja też mam problem :/
Jak sprawdzam segmenty to tylko 9 pierwszych jest ok. W 91 następnych już nie :/ Tzn że co źle zrobiłam?
Przeżuć sie na p2m, bo moorhuntem nie ma sensu uploadować bo sie skrzynki sypią
_________________ 1. Administrator nie nabija postów - Administrator ma wiele do przekazania.
2. Administrator nie myli się - Administrator ma inne zdanie.
3. Administrator nie obija się - Administrator czuwa.
4. Administrator nie rozmywa tematu - Administrator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Administrator nie obraża innych - Administrator dobitnie zwraca uwagę.
6. Administrator nie flooduje - Administrator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Administrator nie kłóci się - Administrator szkoli forumowiczów.
8. Administrator nie zakłada głupich tematów - Administrator sprawdza czujność.
9. Szanuj Administrator swego, możesz mieć gorszego.
Wlasnie zaczynam swoja przygode z P2M, gdyz popularne torrenty juz mnie doprowadzaja do szewskiej pasji. Non stop cignie mi po 2-3 kb/s tragedia. Od kiedy odpalilem moorhunta leci mi pelna predkoscia lacza i jestem zadowolony. Chcialbym sie cos uploadowac w zamian za downloady i w zwiazku z tym moje pytanko
Czy przy wysylaniu podzielonych plikow na serwery poprzed moorhunta musza sie non stop wswietlac te tokeny ?? strasznie nie to irytuje gdyz do kazdego pliczku trzeba to wpisywac !
Ja nie wiedziałem które skrzynki załadować więc ładowałem te same co dodalem przy wysylaniu. i sie nie chciały dodać... TZN w sprawdzaczu wyskakiwało 0 mirrorów. Póżniej załadowałem te z kroku pierwszego i działa Tylko czy następnym razem też będę mógł użyć tych??
_________________ 3/4 kuli ziemskiej to woda, a na pozostałej są tylko Jeepy, Jeepy i jeszcze raz Jeepy
Wlasnie zaczynam swoja przygode z P2M, gdyz popularne torrenty juz mnie doprowadzaja do szewskiej pasji. Non stop cignie mi po 2-3 kb/s tragedia. Od kiedy odpalilem moorhunta leci mi pelna predkoscia lacza i jestem zadowolony. Chcialbym sie cos uploadowac w zamian za downloady i w zwiazku z tym moje pytanko
Czy przy wysylaniu podzielonych plikow na serwery poprzed moorhunta musza sie non stop wswietlac te tokeny ?? strasznie nie to irytuje gdyz do kazdego pliczku trzeba to wpisywac !
Z gory dzieki za odp
Pzdr!
Nie muszą to zalezy tylko od tego jakie konta dales jako wysylające i ile ich dałes
Stefcio napisał/a
Ja nie wiedziałem które skrzynki załadować więc ładowałem te same co dodalem przy wysylaniu. i sie nie chciały dodać... TZN w sprawdzaczu wyskakiwało 0 mirrorów. Póżniej załadowałem te z kroku pierwszego i działa Tylko czy następnym razem też będę mógł użyć tych??
No myśl trochę wysyłających możesz używać kilkukrotnie a te na ktore wysylasz tylko raz przeciez sie zapełniają a po 2 kilka uploadow na jednej skrzynce to strata czasu bo skasują skrzynkę i kilka na raz idzie sie ...
_________________ Chcesz porozmawiać o sprawach forum ?
Uzyskać pomoc ?
Miło spędzić czas ?
Wejdz na IRC
Dziex Admin za opis jak uploadowac dzieki niemu zrobilem swoj 1 upload (http://www.gigapliki.com/topics29/kaspersky-internet-security-700125-pl-crack-vt1038.htm)
Dziex Admin za opis jak uploadowac dzieki niemu zrobilem swoj 1 upload (http://www.gigapliki.com/topics29/kaspersky-internet-security-700125-pl-crack-vt1038.htm)
Z czego się cieszysz? Coś Ci nie wyszedł ten upload
Z gory dzieki za odp
Pzdr!
Nie muszą to zalezy tylko od tego jakie konta dales jako wysylające i ile ich dałes
Na jakich kontach nie wymagają wpisywania tokenów? I czy dałoby się zrobić tak zeby dalej sie wysylalo a ja bym sobie po kilku godzinach te kody wpisal?
Wysyłaj np przez walla daj 3 konta walla na wysyłające wyskocza ci 3 tokeny i później już nie powinno wyskakiwać
przede wszytkim jak wyslasz walla to walla jak gmail to gmail nie mieszaj kont wysyłających
jak by co to pisz z jakimi kontami problem masz i ile ich dałeś czyli dokladnie jak masz ustawioną metodę wysyłania
_________________ Chcesz porozmawiać o sprawach forum ?
Uzyskać pomoc ?
Miło spędzić czas ?
Wejdz na IRC
Wysyłaj np przez walla daj 3 konta walla na wysyłające wyskocza ci 3 tokeny i później już nie powinno wyskakiwać
przede wszytkim jak wyslasz walla to walla jak gmail to gmail nie mieszaj kont wysyłających
jak by co to pisz z jakimi kontami problem masz i ile ich dałeś czyli dokladnie jak masz ustawioną metodę wysyłania
Powinno być dobrze na aol, lycos, libero,
_________________ 1. Administrator nie nabija postów - Administrator ma wiele do przekazania.
2. Administrator nie myli się - Administrator ma inne zdanie.
3. Administrator nie obija się - Administrator czuwa.
4. Administrator nie rozmywa tematu - Administrator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Administrator nie obraża innych - Administrator dobitnie zwraca uwagę.
6. Administrator nie flooduje - Administrator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Administrator nie kłóci się - Administrator szkoli forumowiczów.
8. Administrator nie zakłada głupich tematów - Administrator sprawdza czujność.
9. Szanuj Administrator swego, możesz mieć gorszego.
..:: Reklama ::..
Dołaczył: Od poczatku
Skad: GP