3 Otwieramy Kreator Kont i tworzymy kilka kont na różnych serwerach. Np Walla, Gmail, Yahoo, Wp. Podkreślam. Kont musi być kilka, na różnych serwerach. A nie 1 konto, lub 3. Musi byc kilka lub nawet kilkanascie kont. Dzieki temu upload ma dłuższa zywotnosc
Więc chyba się trochę zmieniło od tamtego czasu bo się tym sugerowałem... Dzięki za odpowiedź, może jakoś sobie poradzę
3 Otwieramy Kreator Kont i tworzymy kilka kont na różnych serwerach. Np Walla, Gmail, Yahoo, Wp. Podkreślam. Kont musi być kilka, na różnych serwerach. A nie 1 konto, lub 3. Musi byc kilka lub nawet kilkanascie kont. Dzieki temu upload ma dłuższa zywotnosc
Więc chyba się trochę zmieniło od tamtego czasu bo się tym sugerowałem... Dzięki za odpowiedź, może jakoś sobie poradzę
Nic bardziej błędnego nie odróżniasz kont wysyłających a od tych na które sie wysyła
konta wysyłające służą tylko i wyłącznie do wysłania przez nie segmentów te same mogą nam posłużyć do kilkunastu uploadów ( dopóki sie ich nie poblokuja itp ) i te własnie powinny być od tego samego usługodawcy bo jak namieszamy np walla z gmailami to czesc zostanie wyslana przez gmail a czesc przez walle i moze byc tak ( co jest bardzo prawdopodobne) ze na jakieś konta nie dotrze cześć segmentów
konta na które robimy upload służą nam tylko raz do jednego uploadu gdyż to na nich przetrzymywane sa dane powinno ich być duzo i na rożnych serwerach aby zapewnić żywotność uploadowi jeśli damy tylko 10 kont gmail to po jakimś czasie gmail skasuje konta i dupa jesli damy np po 5 kont każde od innego providera np 5 gmaili 5 yahoo 5 aol 5 walla 5 libero to choćby gmail wszystkie konta usuną upload będzie nadal działał, chociażby można zrobić forward na nowe gmaile
a co do aktualności instrukcji to masz racje lekko jest przeterminowana ale po to jest ten temat i dyskusja która właśnie prowadzimy aby prostować pewne niewiadome i dodawać zmiany
i jeszcze jedna ważna informacja dla nowicjuszy: to ze w kreatorze MH jest tak duzo rożnych kont do wyboru nie oznacza ze wszystkie działają wikszosć znich jest niewiadomo po co chyba sami autorzy programu niewiedzą po co je tam wsadzili bo jeszcze nie widziałem np żeby na wp segmenty dochodziły nawet z wp na wp niechcą
_________________ Chcesz porozmawiać o sprawach forum ?
Uzyskać pomoc ?
Miło spędzić czas ?
Wejdz na IRC
Niech jakiś doświadczony uploader w moorhunterze zrobi nowy poradnik jak upać bo jest dużo postów, które nadają sie do wyrzucenia
[ Dodano: 2008-03-09, 22:41 ]
Niech ktoś sprawdzi czy to działa :
Ukryta wiadomość / Hidden message
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
U mnie nie działa chociaż zrobiłem jak jest napisane w poradniku ;/
Jeżeli nie działa to niech ktoś napisze nowy poradnik bo to już nie pierwsza próba, która się nie powiodła :| A z chęcią bym wysłał kilka filmów czy gier
Nie działa bo to nie możliwe zeby działało jak same walle dałeś
pisząc poradnik nie mogę konkretnie narzucić uploadujcie na takie konta a nie na inne bo czasem jest tak ze na te inne tez sie da z powodzeniem ale w inny sposób trzeba tutaj troszkę własne inicjatywy.
DamaQ89 napisał/a
U mnie nie działa chociaż zrobiłem jak jest napisane w poradniku
no właśnie nie zrobiłeś a pisałem o tym w poradniku i juz z milion razu na forum żeby nie upać na jeden rodzaj kont a ty zrobiłeś upload na same walle , a tak na marginesie wspomnę ze walla nadawała sie tylko do forwardu a z tego co teraz widzę to nie działa wcale
Jeszcze raz mówię / choć nie wiem ile razy można to samo powtarzać / nie sugerujcie sie tym ze jak jakies skrzynki sa w kreatorze moorhunta to powinny działać większość z nich dzila tylko w teori
i wreszcie - nauczcie sie uploadowac P2M albo OP2M
Uzyskać pomoc ?
Miło spędzić czas ?
Wejdz na IRC
Myślę, ze instrukcja jest w miare dobra. A wiekszy klopot sprawiają wlasnie skrzynki. Co do skrzynek wysyłających: Ustawilem w metodzie HTTP 3 skrzynki walla, ale po kazdym wyslanym segmencie wyswietlal sie token, a segmentow kilkadziesiat wiec zrezygnowalem... Przy zakladaniu konta na libero pojawialy sie nie do odczytania tokeny (wychodzace poza ramke hasła). Probowalem kilka rodzajów skrzynek, a skonczylem na yahoo. Nie mowie, ze inne sa zle, tylko o tym ze kazdemu moga dzialac dobrze inne skrzynki (przynajmniej tak mi sie wydaje). Wiec trzeba wyprobowac roznych sposobow
Ustawilem w metodzie HTTP 3 skrzynki walla, ale po kazdym wyslanym segmencie wyswietlal sie token
być może zabezpieczyli całkiem jak masz 3 skrzynki powinny wyskoczyć 3 tokeny
można też spróbować zalogować się do walli i wysłać maila gdzieś ręcznie byle gdzie kiedyś to 100% pomagało
Cytat
zrobiłem krok po kroku jak w poradniku napisane i lipa. wysyłam na różne konta, chyba zacznę zabawę innym programem może się uda
możecie troche dokładniej wytłumaczyć jak się uploaduje bo nie rozumie, wchodze w kreatora ale nie wiem co mam tam dalej robić. Co mam robić przy tych kontach jak je dodać?
możecie troche dokładniej wytłumaczyć jak się uploaduje bo nie rozumie, wchodze w kreatora ale nie wiem co mam tam dalej robić. Co mam robić przy tych kontach jak je dodać?
źle przeczytałeś albo wcale nigdzie w instrukcji nie mam mowy o kreatorze
Uzyskać pomoc ?
Miło spędzić czas ?
Wejdz na IRC
czesc.
mam problem z zakladaniem kont. jak chce zalozy obojetnie na jakiej skrzynce to mi wyskakuje ze konto nie zostalo zalozone pomyslnie. jesli ktos moze mi pomoc to z gory dziekuje
czesc.
mam problem z zakladaniem kont. jak chce zalozy obojetnie na jakiej skrzynce to mi wyskakuje ze konto nie zostalo zalozone pomyslnie. jesli ktos moze mi pomoc to z gory dziekuje
wersja programu jakiego używasz ? podstawa nie sadzisz ?
oprino13 napisał/a
a musze 2razy robic konta czy wystarczy tylko raz, bo tu jest pokazane ze musze 2 razy konta robic
Konta wysyłające i konta na które uploadujesz muszą być inne z tym ze później zmieniasz już tylko konta na które uploadujesz a wysyłać możesz kilkukrotnie przez jedne
zachęcam do do przeczytania dokładnie tego wątku
Uzyskać pomoc ?
Miło spędzić czas ?
Wejdz na IRC