Upnąłem na 6 kont w o2 dawid.00001 do 6 i jak dodam mirror w hashcode to przy sprawdzaniu mirrorów nie pokazuje mi tych mirrorów o2 nie wiecie może co jest grane, ponadto jest też jeden mirror yahoo są na nim pliki ale żadnego nie wykrywa przy sprawdzaniu ani przy pobieraniu.
_________________ Mój up ~230MB
Comming soon:
--------------------------------------------
ONA & Chylińska diskography uploading ------[]------ 40% (będzie będzie na media fire)
what?? O.o to na czym opłaca się założyć skrzynkę? Prócz gmaila.
Comming soon:
ONA & Chylińska diskography uploading ------[]------ 40% (będzie będzie na media fire)
what?? O.o to na czym opłaca się założyć skrzynkę? Prócz gmaila.
w chwili obecnej tylko gmail ale powtarzam w chwili obecnej z MH zmienia sie czasem wszytko szybko jak pogoda w górach ...
lepiej rarem podzielić i wsadzić na np odsiebie.com niż psuć sobie nerwy
a jeszcze lepiej jesli umiesz to P2m
_________________ Chcesz porozmawiać o sprawach forum ?
Uzyskać pomoc ?
Miło spędzić czas ?
Wejdz na IRC
Wiek: 20 Dołączył: 11 Maj 2008 Posty: 298 Piwa: 1697/45 Skąd: z nikąd...
Wysłany: 2008-06-06, 11:54
Jeśli masz włączonego moorhunta i on cały czas próbuje się logować, to problem nie zniknie...
Musisz wyłączyć moorhunta, poczekać 24 godz i spróbować ponownie, albo chociaż usunąć to z listy pobierania na te 24 godz...
Przynajmniej tak sądzę i tak zawsze robiłem, jeśli miałem problem z pobieraniem z gmaila...
Moorhunt robi się coraz bardziej problematyczny :|
Ale ja nigdy nie miałem problemów ze ściąganiem.Ściągałem ile chciałem i nigdy nie miałem takiej informacji jak teraz czyli zawsze przy każdym pobieranym pliku pisze Brak segmentów na kontach!
sebo91r@ ma racje w tym momencie prawdopodobnie mało co da się ściągać
gmail specjalnie robi tak aby nie dało sie logować przez mh czy tez nie dało sie zakładać skrzynek a tworcy MH wypuszczają wtedy nową wersje z poprawkami tak aby dostosować go do chwili obecnej - tylko ostatnimi czasy coraz rzadziej to robią.
Dlatego tak jak piciu mówi pozostaje próbować YG iczekać na nowego MH
_________________ Chcesz porozmawiać o sprawach forum ?
Uzyskać pomoc ?
Miło spędzić czas ?
Wejdz na IRC
Ja tam zabieram się za ponowny upload przez p2m bo nigdy tego nie upne na forum jak tak dalej pójdzie, a widziałem że już ktoś próbował się podzielić ale mu nie wyszło.
Comming soon:
Tiaaa... i spoko, było dobrze jak było 800 MB bo całą dyskografie spakowałem rar'em teraz to przez http udostępnię każdą płytę z osobna, i mi będzie szybciej i wam łatwiej
Comming soon:
..:: Reklama ::..
Dołaczył: Od poczatku
Skad: GP