Mam taki program kiedy wybieram z kolejki plik do ściagniecia wyskakuje mi małe okienko o nawie Token. Podany jest kod który musze przepisac, przepisuje i wyskakuje następny i następny. Kiedy odwołam ściaganie Token ustępuje, co mam robic?
Domyslam sie ze sciagasz moorhuntem jezeli te tokeny wyskakuja na skrzynkach gmaila to prawdopodobnie wlaczyl sie limit na sciaganie trwa24 h i musisz odczekac lub sprobowac sciagnac z innych mirrorow jezeli takowe sa pozdro
No więc tak, nie które pliki mi ściaga a do innych wymaga wpisania kodu. Gdzie sprawdzic która wersją plik został z upowany? Patrzyłem nie ma w opisie do tematu. Ja mam wersje chyba 0.5. Aha zapomniałbym ściągam bez przeczekania 24h (tylko że nie wszystko), odciąłem tylko valli ( ale nic nie dało bo i dalej wyskakuje token).
W ogóle często pliki nie chcą się ściagac to też przez różnice w wersji MH upującego i sciągajacego?
..:: Reklama ::..
Dołaczył: Od poczatku
Skad: GP