hej. Zacząłem pobierać film, jednak pobrał mi się tylko pierwszy segment. Wszystkie są poprawne, bo sprawdzałem. Chce ściągać drugi ale brak transferu. Pisze, że jest bezczynność...
Ku ścisłości jesli ktos jeszcze raz wywali działający upek do niedziałających to jaja na temblaku
MH 5 wykrywa tylko 4 mirrory ( obecnie ) bo jak wiecie wiekszość skrzynek jest w nim zablokowana dla ogółu wiec jeśli sie nie dało starym MH to da sie nowym jesli nawet jeszcze tylko 2 skrzynki zostały działające upload nadal działa zaraz postaram sie dodać dodatkowo jakieś mirrory
[ Dodano: 2008-05-31, 18:11 ]
Cytat
hej. Zacząłem pobierać film, jednak pobrał mi się tylko pierwszy segment. Wszystkie są poprawne, bo sprawdzałem. Chce ściągać drugi ale brak transferu. Pisze, że jest bezczynność...
jest na to jakaś rada?
bo sie limit na na gmalu skończył ale to nie znaczy ze nie da sie pobrać rada taka że porostu trzeba poczekać
_________________ Apel
Nie spamuj na forum postami typu "piwo"
aby zobaczyc HC postaw piwo klikajac w przycisk
..:: Reklama ::..
Dołaczył: Od poczatku
Skad: GP