Ile razy to trzeba rozpakowywać, mi co chwile nadpisuje te same pliki i pisze, że zostało 10 godzin do końca :/ Trzeba je napdpisywać czy nie?
EDIT// Dobra już se poradziłem. A czym to mam otworzyć ? Piszę mi bym włożył właściwą płytkę a to co było na płycie (prawdopodobnie crack) podmieniłem i nadal to samo -.-
Ludzie mam taki problem. Ściagnołem grę z inego źródła i jak wączam to mam czarny ekran, muzyczka leci a nic nie moge robic ;/ Wie ktos czy mozna cos z tym zrobic?? Bo to moze wina mojej wresji bo jesli tak to ściagne ztąd a jesli to nie jest wina wersji to porsze o pomoc co to moze byc:P
Ludzie mam taki problem. Ściagnołem grę z inego źródła i jak wączam to mam czarny ekran, muzyczka leci a nic nie moge robic ;/ Wie ktos czy mozna cos z tym zrobic?? Bo to moze wina mojej wresji bo jesli tak to ściagne ztąd a jesli to nie jest wina wersji to porsze o pomoc co to moze byc:P
Miałem tak z fifa 08 jak wymieniłem kompa na lepszego to działa, więc może masz za słabą karte graficzną lub inny podzespół