mam prośbe bo ściągłem tą gre tylko nie moge ściągnąć jednego pliku dvd2 part 1
nie idzie przez moorhunrta ani ygoowem ;/
pomóżcie mi z góry dzinks o to moje gg
6502844
ja nie wiem jak Wy sprawdzaliscie... bo poza pojawieniem sie napisu "Pobieranie" u mnie nic sie nie dzieje... nawet jednego marnego kb nie chce mi pobrac. mzoe to wina skrzynek jednak?
Ani MoorHunt 0.5.3.0 ani Ygoow 0.1e5 nie mogą pobrać pliku DVD2.part1; Zatrzymują się na pierwszym segmencie. W MoorHunt przy sprawdzaniu segmentów pierwszy na każdym mirrorze jest 'zdublowany'. W Ygoow z kolei niby wszystkie segmenty na mirrorach są 'OK'. Jednak obydwa programy coś nie mogą wystartować z pobieraniem...
mi właśnie też nie idzie ten nieszczęsny DVD2.part1.rar,na kazdym mirrorze na 1 parcie pisze że jest zdublowany
ludzie pomużcie,nie macie jakiegoś innego źrudła do sciągnięcia czy coś??
na kazdym mirrorze na 1 parcie pisze że jest zdublowany
to nie jest zaden problem, zapewne zostal wykorzystany limit dobowy na gmailu.
poczekaj a napewno zacznie sie sciagac
SEX JEST JAK ERA (TAAAAK, TAAAAAKKK......),
SEX JEST JAK O.B. (OK),
SEX JEST JAK guma ORBIT (zmniejsza PH w ustach )
SEX JEST JAK BMW (Radość z jazdy)
SEX JEST JAK NIKE (JUST DO IT),
ok,dzis zostawiam kompa na noc włączonego,mam nadzieje ze pujdzie,ale nie sądziłem że to to bo wczoraj jak sciagałem to też miałem zdublowane niektóre części a jednak szło;)
[ Dodano: 2008-07-08, 08:56 ]
jak ktoś może to prosze żeby wrzucił jeszcze raz ten part DVD2.part1.rar
[ Dodano: 2008-07-09, 09:50 ]
komp był włączony całą noc i tego nieszczęsnego 1 partu nawet nei zaczęło sciągać,help
[ Dodano: 2008-07-12, 12:10 ]
Witam,więc udało mi sie to wgrać,sciągłem part z innego serwera,i pojawia sie taki problem,wie ktoś jak to wgrać??poniewaz jak juz wgram pierwszą płyte to prosi o drugą i wtedy jak ustawiam na tą drugą to wyskakuje mi klasyczny błąd,i opcje debuguj,wyslij/niewysyłaj,wie ktos co z tym zrobić?