Wysłany: 2008-02-29, 23:38 Frontlines: Fuel Of War [2008]
Frontlines: Fuel of War
kategoria: gry akcji - FPS
producent: Kaos Studios
wydawca: THQ Inc.
dystrybutor PL: CD Projekt
data premiery: 25 lutego 2008
data wydania PL: marzec 2008
Rozsądne wymagania sprzętowe:
Pentium 4 2.5 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 7600 lub lepsza), 3 GB HDD, Windows XP/Vista.
Opis:
Frontlines: Fuel of War jest wojenną grą akcji/FPS stworzoną przez zespół KAOS Studios, składający się głównie z byłych pracowników Trauma Studios, któremu zawdzięczamy znakomitą modyfikację gry Batllefield 1942 pt. Desert Combat. W żadnym stopniu nie dziwi więc, że nowa produkcja tych panów do pewnego stopnia stylem rozgrywki przypomina właśnie pierwszą grę z serii Batllefield. Walczymy na rozbudowanych polach bitew, wykorzystując we własnych celach zdobyte pojazdy. Duży nacisk położony jest na tryb single-player, choć gra pozwala również na rozgrywkę w trybie multiplayer.
Autorzy ze studia Kaos postanowili umieścić akcję gry w roku 2024. W oparciu o pesymistyczne przewidywania niektórych futurologów przedstawiono nam wizję nowego konfliktu, który podzieli świat. Wojny o paliwo. W dobie kryzysu energetycznego, ten kto będzie miał dostęp do ropy, ten będzie miał władzę.
W grze korzystać możemy z nowoczesnego, futurystycznego sprzętu bojowego (ponad sześćdziesiąt rodzajów czołgów, zdalnie sterowanych kamer-robotów, broni palnych, itp.). Ważnym elementem rozgrywki jest dynamiczna linia frontu, która przemieszcza się wraz z naszymi postępami (bądź porażkami) w grze. Misje zostały tak skonstruowane, żeby zmuszać graczy do działania w kooperacji ze swoimi wirtualnymi kompanami.
Sposób działania zależy od tego, jaką rolę wybierzemy dla naszego żołnierza (kłania się tutaj gatunek RPG) oraz w jakiego rodzaju sprzęt go wyposażymy. Dzięki temu każdą misję możemy ukończyć na różne sposoby. Na przykład grając żołnierzem działającym w wywiadzie (rola) i zaopatrzonym w sprzęt snajperski możemy wyszukiwać ukrytych wrogów za pomocą szpiegowskiego robota, a następnie „zdejmować” ich z karabinu snajperskiego.
Download:
Nazwa pliku: FrontlinesDVD1.part01.rar
Rozmiar Pliku: 700,00 MB
CRC32: 363E4946
Rozmiar segemntu: 7
Liczba segmentów: 100
Liczba mirorów: 41
Nazwa pliku: FrontlinesDVD1.part02.rar
CRC32: 976F225B
Liczba mirorów: 39
Nazwa pliku: FrontlinesDVD1.part03.rar
CRC32: 852C1653
Nazwa pliku: FrontlinesDVD1.part04.rar
CRC32: 1CE400D1
Nazwa pliku: FrontlinesDVD1.part05.rar
CRC32: 206DBF91
Nazwa pliku: FrontlinesDVD1.part06.rar
CRC32: 61746CA6
Nazwa pliku: FrontlinesDVD1.part07.rar
CRC32: 227CD7C2
Nazwa pliku: FrontlinesDVD1.part08.rar
CRC32: B365DBB5
Nazwa pliku: FrontlinesDVD1.part09.rar
CRC32: 61DB13F8
Nazwa pliku: FrontlinesDVD1.part10.rar
CRC32: 6CF9F901
Nazwa pliku: FrontlinesDVD1.part11.rar
Rozmiar Pliku: 51,06 MB
CRC32: 18D0FAE8
Liczba segmentów: 8
Nazwa pliku: DVD2.part1.rar
CRC32: E14CC241
Nazwa pliku: DVD2.part2.rar
CRC32: 7966F496
Nazwa pliku: DVD2.part3.rar
CRC32: F4DDEF1A
Liczba mirorów: 31
Nazwa pliku: DVD2.part4.rar
CRC32: B8096097
Nazwa pliku: DVD2.part5.rar
Rozmiar Pliku: 284,43 MB
CRC32: 47340AAB
Liczba segmentów: 41
Hasło: gigapliki.com
DVD 1
Ukryta wiadomość / Hidden message
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
DVD 2
Ukryta wiadomość / Hidden message
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
"Witam wszystkich WSPANIAŁYCH FORUMOWICZÓW serdecznie"
Chiałem zapytać czy aby pobrać całość gry to muszę pobierać wszystkie partycje z DVD1 i DVD2 a myśle że chyba tak.Jak się myle to poprawcie mnie,nigdy w ten sposób nie pobierałem plików to mój pierwszy raz ale widze że z pomocą takich jak Wy dam sobie rade.Jeszcze jedno pytanko czy moge pobierać jednocześnie wszystkie partycje danej np.gry przez MoorHunta???czy pozostałe moge puźniej???Po zakończeniu pobierania wszystkich partycji z DVD1 i DVD2 rozpakowuje DVD1 i DVD2 osobno czy automatycznie rozpakują się same?Z góry dziękuje za odpowiedz.Mam też pliki które bym chciał wrzucić na skrzynke ale o porade jak to zrobić zapytam puźniej.
Pozdrawiam
Witam.
Musisz ściągnąć wszystkie party dvd1 i dvd2 . Możesz pobierać wszystkie party jednocześnie ale będzie ci dzielić transfer polecam dodanie do kolejki wszystkich parów.
Co do scalania MoorHunt scali sam segmenty a ty będziesz musiał tylko wypakować,
A wysyłanie masz opisane krok po kroku w instrukcji oto link http://www.gigapliki.com/...hunt-vt129.htm, A i jeszcze jedno ściągnij sobie MoorHunta z tego linka http://www.sendspace.pl/file/2H3BnGwC/ i nie rób aktualizacji
Ostatnio zmieniony przez Delko 2008-03-15, 09:40, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki Ci Delko!Ten link nie działa do MoorHunta, dlaczego mam pobierać inną wersje tą co posiadam to 0.4.5.5..Mam pytanie jak już pobieram wszystkie pliki tej gry frontlines a widze że pobiera się na partycje na której nie wystarczy mi miejsca, czy moge zmienić teraz miejsce gdzie się ma pobierać (na inną partycję) i przenieś pliki w nowe miejsce pobierania?A kolejke pobierania jak ustawić?Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-03-14, 18:26 ]
Z początku się ładnie pobierało transwer taki jak możliwe na moim łączu a raptem przestało pobierać.Widze że przy włączonej zaporze windows MoorHunt nie chce wogóle pobierać nawet jak go dodam do wyjątków.Wersja którą posiadam MoorHunta to 0.4.5.5.Jak ktoś z Was zna przyczynę dlaczego się przestało pobierać to prosze o podpowiedz, jestem w tym nowy i nie znam się na pobieraniu przez P2M.Wiem że można dodać mirrory ale nie mam zielonego pojęcia jak to działa i jak to zrobić.Z góry dziękuję!!!
_________________ 1. Administrator nie nabija postów - Administrator ma wiele do przekazania.
2. Administrator nie myli się - Administrator ma inne zdanie.
3. Administrator nie obija się - Administrator czuwa.
4. Administrator nie rozmywa tematu - Administrator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Administrator nie obraża innych - Administrator dobitnie zwraca uwagę.
6. Administrator nie flooduje - Administrator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Administrator nie kłóci się - Administrator szkoli forumowiczów.
8. Administrator nie zakłada głupich tematów - Administrator sprawdza czujność.
9. Szanuj Administrator swego, możesz mieć gorszego.
Ok odinstaluje tą wersje MoorHunta co mam 0.4.5.5 i zainstaluje tego co proponujecie, ale dajcie przyczynę dlaczego akurat tą wersje 4.2.0???czy chodzi oto że jest stabilniejsza czy może jest inny powód dlaczego mam zmienić bieżącą wersje na starszą.Ale wiem czasami starsze jest lepsze i samą prostotą obsługi powala.Za odp.z góry dziękuję.Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów.