A ja mam pytanie...Grę pobrałem i działa zajebiście tylko coś tu wyżej przeczytałem o jakimś spolszczeniu...jak to zrobić żeby były polskie napisy???...
Witam.
Przy próbie uruchomienia pojawiają się błędy:
1) 'aplikacja lub biblioteka DLL \miles\mssmp3.asi nie jest poprawnym obrazem systemu windows NT' i tak samo z plikami *.flt
2) 'Fastfile for zone 'code_post_gfx' is corrupted or unreadable'
a obraz ci sie rozpakowal bez bledow ?? wszystko bezbledne do mometu odpalania gry ?? bo ja mam to samo ale mi przy rozpakowaniu wyskoczyl blad crc partu 7 i to pewnie dlatego sciagam jeszcze raz...
Witam
Grę ściągnąłem bez najmniejszych problemów. Bezproblemowo też wypakował jak i również
zainstalowało, lecz mam problem, ponieważ gra nie chce mi sie uruchomic tylko wyskakuje error:
"Error during initialization.
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled."
[ Dodano: 2008-07-15, 18:26 ]
hej zmieniłem karte graficzną na Ati Radeona 9550 128Mb 128 Bit
ale wyskakuje "DirectX Error
DirectX encountered an unrecoverable error.
Check the readme for possible solutions."
Mhmm a u mnie ze ściąganiem problem. Zostało 4 mb partu 5 i stoi, bez przerwy podłączanie od ponad 3 godzin już :/ Każdy tak miał i to przeskoczy potem czy ja mam aby pecha ?
Ej jak ma to pobrac?? Jestem nowy na forum. Gy postawilem Piwo pokazala mi sie ukryta wiadomosc
O ja pierdziele.. Nie podawaj ukrytej wiadomości w swoim poście.. Wchodzisz w taki magiczny program: MoorHunt jak się nie mylę i tam się wwala ten cały HashCode.. A teraz ładnie zedytuj swojego posta i wykasuj z niego ten HashCode, bo dostaniesz ostrzeżenie.. :/
Wysłany: 2008-08-23, 20:10
Nooo, pięknie się ściąga 260 kb/s średnio leci. Ale mam pytanie, dlaczego nieraz przerywa się ściąganie pliku? Ktoś na 3 bodajże stronie napisał, że gmail ma limity... Czy to może coś innego?