Co by tu rzec, chyba każdy zna Starcrafta. Jest to jedna z najbardziej grywalnych strategii w historii, wyprodukowana przez genialny skład programistów Blizzard. Gra jest nieśmiertelna, sam planuję kupić oryginał, żeby móc grać na Battlenecie. Aż głupio mi to pisać: 3 rasy, niesamowita fabuła kampanii, wielkie emocje w trybie multiplayer, ogromne możliwości strategiczne, rozgrywki na nietypowych planszach zrobionych przez sympatyków gry, także w klimacie RPG i nieco zręcznościowym (do ściągnięcia niebawem). Jeśli ktoś jakimś sposobem nie ma tej gry pod ręką, to po prostu polecam.
Szczegóły:
607MB
152 segmenty
Waga segmentu 4MB
10 mirrorów gmail (dop. nie wiedziałem, że tak się nie robi)
format pliku - obraz płyty ISO
Należy załadować do Daemona, zainstalować, wpisać uniwersalny CD-KEY (1234567890123) i GRAĆ!
Kod:
Ukryta wiadomość / Hidden message
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
hasło oczywiście gigapliki.com
_________________ "Kiedy tańczysz z diabłem, On się nie zmienia, On zmienia Ciebie."
Ostatnio zmieniony przez Alex_Riven 2008-01-01, 03:26, w całości zmieniany 1 raz
mozesz dodac mirrory bez potrzeby ponownego uploadowania wykonujac forward
dzieki tej technice mozna rozeslac juz istniejace segmety ze skrzynej na inne skrzynki wszytko trwa zwykle nie dluzej jak 15 min.
_________________ Chcesz porozmawiać o sprawach forum ?
Uzyskać pomoc ?
Miło spędzić czas ?
Wejdz na IRC
Co by tu rzec, chyba każdy zna Starcrafta. Jest to jedna z najbardziej grywalnych strategii w historii, wyprodukowana przez genialny skład programistów Blizzard. Gra jest nieśmiertelna, sam planuję kupić oryginał, żeby móc grać na Battlenecie. Aż głupio mi to pisać: 3 rasy, niesamowita fabuła kampanii, wielkie emocje w trybie multiplayer, ogromne możliwości strategiczne, rozgrywki na nietypowych planszach zrobionych przez sympatyków gry, także w klimacie RPG i nieco zręcznościowym (do ściągnięcia niebawem). Jeśli ktoś jakimś sposobem nie ma tej gry pod ręką, to po prostu polecam.
Szczegóły:
607MB
152 segmenty
Waga segmentu 4MB
10 mirrorów gmail (dop. nie wiedziałem, że tak się nie robi)
format pliku - obraz płyty ISO
Należy załadować do Daemona, zainstalować, wpisać uniwersalny CD-KEY (1234567890123) i GRAĆ!
Kod:
--- phpBB : The Protected Message is not copied in this quote ---
hasło oczywiście gigapliki.com
NIMA UKRYCIA!!!! JAK TO ZROBIC?
[ Dodano: 2008-03-28, 18:20 ]
:piwo:
..:: Reklama ::..
Dołaczył: Od poczatku
Skad: GP