NOD32 to zintegrowana ochrona w czasie rzeczywistym przed wirusami, robakami, trojanami, spyware, adware, phishingiem i hakerami.
Jeden z najszybszych programów antywirusowy na rynku, nie obciążający systemu operacyjnego.
NOD32 posiada jeden, zintegrowany silnik skanujący chroniący przed wieloma rodzajami złośliwego oprogramowania. Wirusy, spyware i innego rodzaju złośliwe oprogramowanie przybiera coraz to nowe formy.
ESET NOD32 korzysta z opatentowanej technologii ThreatSense pozwalającej na wykrywanie i blokowanie nowych ataków w czasie rzeczywistym poprzez analizę zachowania badanego kodu.
Dzięki temu NOD32 jest w stanie ochronić użytkownika przed nowym zagrożeniem, jeszcze zanim zostanie ono szczegółowo przeanalizowane w laboratorium producenta i zostanie stworzona odpowiednia sygnatura.
Działa update bez żadnych loginów! Uaktualnia się tak samo jak najnowsze wersja (do daty aktualizacji, nie ma blokady do danego miesiąca!)
Ukryta wiadomość / Hidden message
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
Pieknie dziala...Polecam:)
A mam takie pytanie gdy to sciagalem odrazu zaczelo mi pobierac ten plik (sciagam programem Ygoow0.1d4) a gdy sciagam inne pliki to strasznie mi sie dlugo loguje do mirrorow...i nie chce spiagac probuje od kilku dni sciagnec i nie che cigle sie loguje...prosze o porade bo nie wiem co mam robic:)