No to może w końcu ktoś napisze czy TA wersja jet w całości..?? (chodzi mi właśnie o lektora) i czy dźwięk się nie sypie.
Jedną ,podobną mam już u siebie i nie chcę robić sobie podwójnej roboty.
mam takie pytanie;p jak mam poprac ten plik? postawilam piwo;p tylko gdzie wpisac ten dlugii link z ukrytej wiadomosci zeby sie popralo czy cos? czekam na oppowiedz:):)
Lektor w polskim filmie ? myśl trochę ...
Chyba masz screeny i widzisz ze dobra jakość ...
Mój błąd polegał na tym,że pomyliłem Hamleta z omletem.Oczywiście nie "lektor" ale NARRATOR. I właśnie o niego mi chodziło...
A co do jakości to o nią nie pytałem...
mam takie pytanie;p jak mam poprac ten plik? postawilam piwo;p tylko gdzie wpisac ten dlugii link z ukrytej wiadomosci zeby sie popralo czy cos? czekam na oppowiedz:):)
amandzia33, napisalas 2 taikie same pytania. Odpowiedz znajdziesz w instrukcjach!!
Miłej lektury.
SEX JEST JAK ERA (TAAAAK, TAAAAAKKK......),
SEX JEST JAK O.B. (OK),
SEX JEST JAK guma ORBIT (zmniejsza PH w ustach )
SEX JEST JAK BMW (Radość z jazdy)
SEX JEST JAK NIKE (JUST DO IT),
Zakładam,że wiesz gdzie piszesz, o co pytasz i masz zainstalowany program MOORHUNT.
Jeśli tak to teraz
1.Otwierasz MoorHunt'a i klikasz dokładnie tam gdzie czerwona strzałka:
2.Natychmiast po kliknięciu pojawi Ci się mała belka z napisem "Rozpocznij pobieranie".Klikasz dokładnie tam gdzie czerwone strzałki.
3.Teraz pojawia się kolejne małe okno.W dużym, pustym polu układasz kursor, klikasz prawym myszy i wybierasz z podmenu "Wklej" (lub "Paste" jeśłi masz Windowsa w angielskim)Oczywiście wcześniej musisz zaznaczyć CAŁY hashcode i klikająć na nim prawym myszy wybrać z podmenu "Kopiuj" !!! . Następnie wybierasz ścieżkę zapisu pliku(filmu) a na koniec wpisujesz hasło dla danego filmu.Wszystko to zatwierdzasz "OK" i .....rozpoczyna się proces łączenia ze skrzynkami a następnie jak wszystko pójdzie OK rozpocznie się pobieranie filmu.
PS. Jak juz ściągniesz ten film, napisz proszę czy jest to PEŁNA wersja owego filmu.Chodzi mi szczególnie o początek.Czy jest głos lektora.
PS. Jak juz ściągniesz ten film, napisz proszę czy jest to PEŁNA wersja owego filmu.Chodzi mi szczególnie o początek.Czy jest głos lektora.
Juz pisałem wcześniej że brakuje narratora i napisów końcowych. Czytajcie posty pod tematami bo moze ktos byl szybszy i juz was ubiegł z podobnym pytaniem