Sex jest jak...
SEX JEST JAK NOKIA (CONNECTING PEOPLE),
SEX JEST JAK ERA (TAAAAK, TAAAAAKKK......),
SEX JEST JAK O.B. (OK),
SEX JEST JAK guma ORBIT (zmniejsza PH w ustach )
SEX JEST JAK BMW (Radość z jazdy)
SEX JEST JAK NIKE (JUST DO IT),
Wiek: 20 Dołączył: 11 Maj 2008 Posty: 292 Piwa: 1379/43 Skąd: z nikąd...
Wysłany: 2008-05-25, 12:53
co do filmu, to spodziewałem się czegoś lepszego... może patrząc na ostatnie polskie produkcje ten nie jest zły... ale i tak szału nie robi... testosteron lepszy... a takich filmów jak "Psy", "chłopaki nie płaczą", "poranek kojota", "symetria" chyba niestety już nie będzie w tym kraju... to były dopiero produkcje!
co do filmu, to spodziewałem się czegoś lepszego... może patrząc na ostatnie polskie produkcje ten nie jest zły... ale i tak szału nie robi... testosteron lepszy... a takich filmów jak Psy, chłopaki nie płaczą, poranek kojota, symetria chyba niestety już nie będzie w tym kraju... to były dopiero produkcje!
Ja myślę ze będą aczkolwiek jak już wcześniej pisałem oglądałem i zgadzam sie z Tobą szału to to nie robi a nawet skusze sie powiedzieć ze beznadziejne! Z innych PL "Rozmowy nocą" na dniach widziałem tez niezbyt inteligentny z nowszych "Jeszcze raz" wmiare mi sie podobał wciepne jak bede miał czas
za to naszym ostatnio seriale sie udaja np "39 i pół" wreszcie normalny śmieszny serial a nie jakieś flaki z olejem.
_________________ Apel
Nie spamuj na forum postami typu "piwo"
aby zobaczyc HC postaw piwo klikajac w przycisk
Wiek: 20 Dołączył: 11 Maj 2008 Posty: 292 Piwa: 1379/43 Skąd: z nikąd...
Wysłany: 2008-05-25, 13:15
39 i pół mi się podoba... Polski serial naprawdę godny uwagi! No i wreszcie jakaś muzyczna odskocznia od reszty... chyba pierwszy polski serial w którym jest dużo rocka... chociaż na tym B 27 to raczej nie przepadam, ale podoba mi się muzyczne nastawienie serialowego Darka
jak bys poczytal to jest tam tez napisane ze jest juz nowy MH i ze niektore upy sa robione wlasnie na niego.
SEX JEST JAK ERA (TAAAAK, TAAAAAKKK......),
SEX JEST JAK O.B. (OK),
SEX JEST JAK guma ORBIT (zmniejsza PH w ustach )
SEX JEST JAK BMW (Radość z jazdy)
SEX JEST JAK NIKE (JUST DO IT),
2008-06-04 19:16:27: Brak niektórych segmentów na koncie[1]
2008-06-04 19:16:32: Brak niektórych segmentów na koncie[1]
2008-06-04 19:16:39: Brak niektórych segmentów na koncie[1]
2008-06-04 19:16:45: Brak niektórych segmentów na koncie[1]
2008-06-04 19:16:53: Brak niektórych segmentów na koncie[1]
2008-06-04 19:16:59: Brak niektórych segmentów na koncie[1]
2008-06-04 19:17:10: Brak niektórych segmentów na koncie[1]
2008-06-04 19:17:16: Brak niektórych segmentów na koncie[1]
czy ktoś wie jak moge ruszyć ze ściąganiem filmów przez MH? Zawsze jak wklejam hash code i klikam zeby downloadowalo to pisze ze mirror wylaczony wiec go wlaczam i klikam przelacz na to źródlo ale i tak nic z tego. Prosze o pomoc