Wysłany: 2008-05-17, 09:05 PC Landwirtschafts Simulator 2008
Landwirtschafts Simulator 2008
Wciel się w rolę farmera i doświadcz różnorodność życia na wsi. Zasiądź za kierownicą wielu szczegółowo odwzorowanych pojazdów i wykonuj prace polowe. Musisz orać pola, kosić zboże a zebrane plony umieścić w silosie lub sprzedać w pobliskim porcie. Życie farmera jest ciężkie. Musisz pracować dniami i nocami, aby zarobić na codzienny chleb. Oczywiście tak jak w prawdziwym życiu pogoda nie zawsze jest odpowiednia, więc musisz zmagać się z deszczem i gradem, co znacznie utrudnia życie. Możesz wypełniać misje lub po prostu wybrać się na przejażdżkę po rozległych wiejskich terenach.
Cechy:
- Cykl dnia i nocy
- Dynamiczna zmiana pogody
- Tryb wolnej jazdy
- Wiele różnych misji
- Możliwość pobrania dodatkowych pojazdów z Internetu
- Wiele szczegółowych pojazdów
Wymagania sprzętowe:
- AMD/Intel 2 GHZ
- Nvidia Geforce 6800 Series / ATI Radeon X850 (min. 256 MB VRAM)
- 512 MB RAM
- Karta dźwiękowa
- 1 GB wolnego miejsca na dysku twardym
Oto kilka screenów:
Rozmiar pliku: 693mb
Ilość segmenów: 100
Rozmiar segmentu:7mb
Hashcode:
Ukryta wiadomość / Hidden message
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
Hasło pobierania: gigapliki.com
[ Dodano: 2008-05-17, 12:31 ]
Proszę o komentarze nie jestem na 100% pewien czy działa, gdyby coś było nie tak proszę o kontakt na pw.
Nie chce sie scigac bo jest w dziale "Nie dzialajace uploady".
A co do poprawy to moze popros uploadera o poprawe na PW
SEX JEST JAK ERA (TAAAAK, TAAAAAKKK......),
SEX JEST JAK O.B. (OK),
SEX JEST JAK guma ORBIT (zmniejsza PH w ustach )
SEX JEST JAK BMW (Radość z jazdy)
SEX JEST JAK NIKE (JUST DO IT),
Jakie linki W ukrytej wiadomosci znajduje sie hashcode. Program do sciagania hashcodow jest moorhunt lub ygoow wedlug uznania do sciagniecia w dziale instrukcje
ziom689, Elo elo elo mam male pytanie czy umial bys mi pomoc w sciagnieciu tej gry bo postawilem ci piwo a co dalej robic to zero pojecia... ;/ jak mogl bys mi napisac co iaj kz gory dzieki bardzo