MoorHunt ma już limity a konta gmail są usuwane...że jego era już się skończyła...zaproponuj coś innego...
_________________ 1. Administrator nie nabija postów - Administrator ma wiele do przekazania.
2. Administrator nie myli się - Administrator ma inne zdanie.
3. Administrator nie obija się - Administrator czuwa.
4. Administrator nie rozmywa tematu - Administrator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Administrator nie obraża innych - Administrator dobitnie zwraca uwagę.
6. Administrator nie flooduje - Administrator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Administrator nie kłóci się - Administrator szkoli forumowiczów.
8. Administrator nie zakłada głupich tematów - Administrator sprawdza czujność.
9. Szanuj Administrator swego, możesz mieć gorszego.
Uważam, że dobrymi programami będą p2m i op2m, ponieważ używałam je przed MoorHuntem i były całkiem niezłe. Oczywiście nie dorównują one MoorHuntowi, który był łatwiejszy w obsłudze i bardziej niezawodny. Wyszczególniłam te dwa programy, gdyż zazwyczaj w jednym poście podaje się kody do nich obu i użytkownik już sam wybiera z którego chce skorzystać. Wydaje mi się (choć nie jestem tego pewna bo ostatnio używałam tych programów prawie rok temu), że gdy brakuje jakiegoś segmentu ściągając np. z op2m, można go poszukać przez p2m, a potem scalić jako całość. Według mnie lepszy jest op2m, gdyż równie często (a może nawet częściej) jak kont gmaila (które jak wiemy są kasowane) używa się przy nim kont centrum i bol oraz jest on według mnie łatwiejszy w obsłudze niż p2m. Zaletą tych programów jest również to, że gdy brakuje np. jednego segmentu - co nie pozwala scalić pliku - można skopiować inny segment i zmienić jego nazwę na nazwę tego brakującego segmentu i wtedy zazwyczaj, choć nie zawsze, udaje się scalić cały plik (konsekwencją tego może być np. kilka sekund "czarnego ekranu" w filmie). P2M i OP2M mają oczywiście swoje wady i dosyć często zawodzą. Moim zdaniem największą ich wadą jest to, że nie można sprawdzić przed rozpoczęciem ściągania pliku czy jest on kompletny (chyba że "ręcznie" a raczej "wzrokowo", ale tego nigdy nie próbowałam).
To jest oczywiście opinia zwykłego użytkownika, a nie eksperta. Podoba mi się natomiast pomysł podany już wcześniej, a mianowicie, żeby obok p2m był Durie (nie znam tego programu, ale lepiej jest mieć więcej możliwości wyboru).