Wysłany: 2007-12-29, 01:34 Co chciała byś / chciałbyś na forum ?
Z uwagi na to co dzieje sie z MoorHuntem a raczej poczynania programistów którzy zawęzili grupę odbiorców do swojego grona oraz ze wzgledu na dalszy rozwój forum rozważanych jest kilka nowych sposobów wymiany plików.
Jako ze forum GigaPliki.com jest stworzone dla was użytkowników to Wy możecie zabrać najważniejszy głos tym samym decydując o jego rozwoju.
Wynik tej ankiety będzie mail główny wpływ na rozwój sytuacji proszę o możliwie mądre uzasadnianie swojego wyboru w postach , przedstawianie plusów i minusów
Niech zwycięży demokracja
_________________ Apel
Nie spamuj na forum postami typu "piwo"
aby zobaczyc HC postaw piwo klikajac w przycisk
Ja jestem za torrentami, ale dostosuje się do wiekszości. Torenty co prawdą są niebiezpieczne, ale przy dobrze napisanym regulaminie jest
_________________ "Co bywać nie może często -
niech bywa długo".
/Seneka/
"Piwo" to taki przycisk, który jest umieszczony razem z przyciskami PW, email, profil, GG...
Żeby postawić komuś piwo wystarczy wcisnać ten magiczny przycisk i po wszystkim, nie musimy pisać żadnych postów.
Witam wszystkich jestem za MoorHuntem jest łatwy w obsłudze i przyjazny dla tych którzy zaczynają dopiero zabawę zplikami takich jak ja pozdrawiam wszystkich
MoorHurt najlepszy łatwy w obsłudze po Polsku i co najwarzniesze darmowy i bez limitow.
Aha mam problemik po ostatnim upie wyskakuja mi te rysuki z ktorych czeba przepisac co przepisuje to zaraz nastepne wyskakuje niewiem juz sam czy ja slepy jestem czy wy macie to samo ???
oorHurt najlepszy łatwy w obsłudze po Polsku i co najwarzniesze darmowy i bez limitow
Szanowny kolego właśnie chodzi o to ze MH od wczoraj nie jest bez limitów jak bys zechciał przeczytać temat od początku to bys o tym wiedział!
Uploadowanie MH nie ma juz najmniejszego sesu bo jedynym dzialajacym kontem jakie zostało do naszej dyspozycji jest gmail a co z gmailem sie dzieje wiadomo ... .
Oczywiście uploadować można na wszystkie inne konta tylko co z tego jesli nikt tego nie bedzie mógł pobrać ... . Wszytkie uploady ktore sa zostaną do czasu aż popadają całkiem ale w międzyczasie trzeba uploadowac
lukaszek001 napisał/a
z gury widac ze : P2M (peer2mail)
1. nie zdradza sie wyniku sondy każdy niech głosuje jak uważa
2. spójrz na to jak piszesz ...
Cz4k napisał/a
Ja jestem za Durie po to wg lepszy program niż P2M,a for które umieszczają pliki do ściągania przez Durie jest bardzo mało.
Bardzo mądre spostrzeżenie uważam ! Co o tym myślicie ?
_________________ Apel
Nie spamuj na forum postami typu "piwo"
aby zobaczyc HC postaw piwo klikajac w przycisk