Wiek: 20 Dołączył: 11 Maj 2008 Posty: 298 Piwa: 1718/45 Skąd: z nikąd...
Wysłany: 2008-05-26, 09:26 TEŚCIOWA, TEŚCIU
Więc... w związku z tym ,ze ostatnio rozpisaliśmy się na pewien temat troszku, to proszę Was o opowiedzenie o waszych teściach teraźniejszych lub też przyszłych moja przyszła teściowa wbrew stereotypom jest spoko babką za to teściu (myśliwy) jakoś ma nieszczególnie miły wyraz twarzy jak mnie widzi... ponoć jest taki z natury, że nie lubi nikogo... ale podejrzewam, że jak wezmę dobre whiskey i przejadę się do niego, to zmięknie ciut o dziwo z Teściową też wypić mogę Napiszcie, o sądzicie o swoich zapraszam do dyskusji! Pozdrawiam!
moja tesciowa jak to mowia to najwiekszy skarb wiec jak najszybciej dla bezpieczenstwa bym ja zakopal
tesciu z koleji fajna chlopina tez jak twoj (przyszly ) mysliwy zawsze ma pod reka piersioweczke
a na pierwszea wizyte wez raczej zubroweczke
a tak swja droga Piciu niezly z ciebie ogier
w tak poaeszlym wieku (97) jeszcze szukasz tesciow
_________________ Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi.
moja tesciowa jak to mowia to najwiekszy skarb wiec jak najszybciej dla bezpieczenstwa bym ja zakopal
hahaha ty uważaj może na GP konto ma
można tez dzieciom tłumaczyć:
Cytat
Do rodziny Fąfary przyjechała teściowa. Stęskniony za babcią Jasio próbuje usiąść na kolanach.
- Jasiu, usiądź obok mnie na krzesełku.
- Dlaczego?
- Bolą mnie nogi. Musiałam z dworca iść na piechotę.
- Na piechotę? Przecież tato powiedział, że babcię diabli przynieśli.
_________________ Chcesz porozmawiać o sprawach forum ?
Uzyskać pomoc ?
Miło spędzić czas ?
Wejdz na IRC
Ty nawet nie wiesz ale pewnie po nocach siedzi w piwnicy montuje anteny z puszek po pringelsach i bawi się w worddriwing na fora nie wchodzi bo to pewnie jej uwłacza
_________________ Mój up ~230MB
Comming soon:
--------------------------------------------
ONA & Chylińska diskography uploading ------[]------ 40% (będzie będzie na media fire)
--------------------------------------------