Rejestracja  | Zaloguj
Darmowe Pozycjonowanie - www.LiveLink.pl

Ogłoszenie 

KATALOG FIRM i INSTYTUCJI                                            DARMOWY UPLOAD OBRAZKÓW

Poprzedni temat «» Następny temat
ZARABIANIE W NECIE :):)
Autor Wiadomość
Keru
Poczatkujący

Ostrzeżeń:
 1/3/3
  Wysłany: 2008-02-16, 15:02   ZARABIANIE W NECIE :):)

Siema! Jest legalny system zarabiania w necie :) :) ! Przyłaczyłem się do niego 2miesiące temu i pierwsze 10 $ już wpłyneły w kwocie 24,56 zł na moje konto :D . Firma płaci zaklikanie w reklamypłacąc od jednej 0,01$ dziennie udostepnia około 15-20 reklam do kliknięcie :) Moim sposobem nie musicienic klikać :D program zrobi wszytsko za was

O co chodzi w tym ?

1) Rejestrujecie się tutaj bux.to

W miejscu "AlertPay E-mail Address For Payments:" wpisujemy adres e-mail który podaliśmy przy rejestracji na alertpay.com
Jest to konto na które będziemy mogli przelać uzbieraną kasę :) i potem dalej ja przelać na polskie konto :)

2) Po rejestracji ściągacie ten program : s006.wyslijto.pl/?file_id=46163506537942595795"]http://s006.wyslijto.pl/?file_id=46163506537942595795

Otwieracie ikoną dolara . W programie wpisujecie Login i Hasło jaki podaliście przy rejestracji na bux . zaznaczacie zeby uruchamiał się z każdym uruchomieniem systemu i tyle !

Program sam pracuje w tle (ikonka w zasobnikui sam za was klika reklamy ) Widoczny jest tez stan waszegokonta :)

Nic prostszego wystarczy spróbować :) Kto nie wierzy może spróbować.

Bocian 
Administrator

Piwa: 8938/41
Wysłany: 2008-02-19, 20:07   

ZARABIANIE W NECIE [rotfl]
to jest SPAMOWANIE W NECIE A NIE ZARABIANIE

Apel
Nie spamuj na forum postami typu "piwo"
aby zobaczyc HC postaw piwo klikajac w przycisk

camilos18kamil
Umiem pisac :)

Postawił 8 piw(a)
Wysłany: 2008-03-06, 12:59   

Admin Ty sie nie śmiej bo ja mam tam na kącie 8.76$ i zanim uznasz to za spam to sam sprawdź. [nie]

Bocian 
Administrator

Wysłany: 2008-03-07, 00:26   

camilos18kamil napisał/a
Admin Ty sie nie śmiej bo ja mam tam na kącie 8.76$ i zanim uznasz to za spam to sam sprawdź. [nie]

8.76$ :] to pojechałeś [rotfl]
na temat takich "firm" wiem znacznie więcej niż Ci się wydaje znam ludzi którzy maja takie dośc spore "firmy" i nawet w nich swego czasu reklamę dla tego forum kupowałem wieć nawet nie masz pojęcia ile wiem na ten temat

jak chcecie sie dawac robić w konia obietnicami zarobienia normalnych pieniędzy to wasza sprawa i mi nic do tego ale kupcie sobie reklamę w agencji reklamowej a nie walicie spamerskie posty na naszym forum - i to właśnie jest spam
ja osobiście włożyłem masę pracy, sponsorzy pomagaja nam w oplacaniu serwera i reklam po to żeby to forum bylo widoczne w sieci ze bycie mogli je znalesc
wiec proszę to uszanować
Tym samym nie będziemy tolerować szogunów którzy wpadają na forum tylko po to aby sie zareklamować nie czytając ani regulaminu ani nie zapoznawszy sie z budową forum szukają tylko Hyde Park albo jakieś inne miejsce gdzie można by za spamować 1 post i od razu jakieś refy albo inny spam.Zero zasad netykiety...

Apel

Piciu 
GP Spec

Piwa: 1311/43
Wysłany: 2008-05-24, 13:59   

Typowe... koleś napisał 1 posta i już więcej zapewne się na forum nie pojawi... bo po co... Debilizm, idiotyzm, kretynizm i w ogóle.... tak w ogóle to dziwie się, że linków ref nie ma... dziwne... ale może autor posta nawet tego dobrze nie potrafi zrobić... :D O a jednak widzę, ze post tego jakże inteligentnego autora był edytowany przez Ciebie Bocian... założę się, że link ref był... szkoda gadać... i na co komu takie tematy? żeby zarobić dodatkowe 0 ,01$? [rotfl] śmieszne... szkoda zachodu...

Bocian 
Administrator

Wysłany: 2008-05-24, 22:48   

PiciuZZZ87 napisał/a
tak w ogóle to dziwie się, że linków ref nie ma...

niema bo wywaliłem

Apel

..:: Reklama ::..

Dołaczył: Od poczatku
Skad: GP

Odpowiedz do tematu