stokrotka25, ostrzeżenie za spam . Czy to jest do cholery temat do do zadawania takich idiotycznych pytań ? nie róbcie oFFtopa
za każdy następny idiotyczny post niezwiązany z tym tematem będzie ban
myślcie do cholery jak ktoś ma później znalesc interesująca go informacje jak w chodzi temat ma 5 stron z czego 3 są nie związane z nim !
tomo2323, to samo co ma piernik do wiatraka
sosna1 i Kami20, a wy im jeszcze odpisujecie robiąc śmietnik jeszcze większy
a Ty kami20 jak piszesz komuś ze ma bana to mu go daj ...
choć nie wiem po co odrazu ban ja takiego debilnego posta po prostu skasuje
_________________ Chcesz porozmawiać o sprawach forum ?
Uzyskać pomoc ?
Miło spędzić czas ?
Wejdz na IRC
ci którzy nie mogą lub nie mają co uppnąć polecam spełnienie warunków na $sponsor wiem bo mi z tym dobrze. Nie mam co ale tak mogę pomóc. Rozwijajcie się i twórzcie sobie ziemię poddaną hehehe
to forum jest totalnym dnem nie ośmieszajcie sie jakieś debilne blokady każde inne forum jest od waszego lepsze znam takie bez limitów totalne dno lepiej zlikwidować te parodie
sexi aneta, nikt nikogo tu nie trzyma fora bez rang nie maja nojnowszych uploadow tak jak np. my filmy mamy przed premiera gry w dzien premiery nie podoba sie forum trudno
wejdzcie sobie lina stronke //regulamini obczajcie jak to jest prawidłowo zrobione uczcie sie od nich do filmów z lektorem jest dosęp nowości w specjalnym dziale dla vipów i rangi są zachowane serwery bez limitów a takich jest sporo ta stronka to tylko przykład życze miłego dnia
to forum jest totalnym dnem nie ośmieszajcie sie jakieś debilne blokady każde inne forum jest od waszego lepsze znam takie bez limitów totalne dno lepiej zlikwidować te parodie
A kto ci kaze tu przychodzic nie pasi to idz gdzie indzie i tam wyladowywuj swoje flustracie.
sexi aneta napisał/a
wejdzcie sobie lina stronke www.xyz.ab i obczajcie jak to jest prawidłowo zrobione uczcie sie od nich ...
Wsumie to wlasnie zlamalas regulamin i nalezy ci sie ban za reklamowanie innych stron o takiej samej tematyce.