KOMEDIA ROMANTYCZNA z napisami
Holiday / The Holiday
Iris jest zakochana w mężczyźnie, który właśnie ma poślubić inną. Żyjąca po drugiej stronie kuli ziemskiej, Amanda, dowiaduje się, że człowiek, z którym mieszka był jej niewierny. Dwie kobiety, które nigdy się nie spotkały i mieszkają w odległości ponad 4 000 kilometrów, spotykają się w sieci, na stronie pomagającej aranżować zamianę domów i pod wpływem impulsu wymieniają się miejscami zamieszkania na okres świąt. Iris wprowadza się do domu Amandy w słonecznym Los Angeles, a Amanda przyjeżdża na pokrytą śniegiem angielską wieś. Wkrótce po przybyciu na miejsce przeznaczenia, obie kobiety odnajdują to, czego najmniej się spodziewały: romans. Więcej >>
Ocena Użytkowników:
bardzo dobry (7,5) Głosów: 2
Twoja ocena: Tylko dla zalogowanych. Zaloguj się lub zarejestruj.
reżyseria: Nancy Meyers
scenariusz: Nancy Meyers
obsada: Cameron Diaz, Kate Winslet, Jack Black Więcej >>
szczegóły: komedia romantyczna, USA, 2006, 138 min
strona oficjalna: link
WAGA 800MB
segmentów 115
MIRROR 3
Ukryta wiadomość / Hidden message
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
Ukryta wiadomość / Hidden message
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
_________________ jacek
Ostatnio zmieniony przez jacek180163 2008-06-30, 20:06, w całości zmieniany 4 razy
Wiek: 20 Dołączył: 11 Maj 2008 Posty: 292 Piwa: 1371/43 Skąd: z nikąd...
Wysłany: 2008-06-23, 12:40
Jeśli chcesz wyższą rangę, to musisz mieć min 10 mirrorów... popraw Twoje ostatnie uploady... dodaj jakąś okładkę, screeny... hasło do pobierania musi być gigapliki.com
Jak mam to Kur*a pobrać ? :|
Nie mogę Ci postawić piwa, nie wiem jakie jest hasło.
Nie mam hashcodu, bo nie moge postawić piwa . :/
Jestem uczynny, chce Ci postawić piwo, ale nie moge, bo KURDE NIe wyświetla mi sia ta ikonka :/ CO jest ?!
Ostatnio zmieniony przez tomat6 2008-06-27, 11:25, w całości zmieniany 3 razy
Wiek: 20 Dołączył: 11 Maj 2008 Posty: 292 Piwa: 1371/43 Skąd: z nikąd...
Wysłany: 2008-06-27, 11:19
To nie jest upload dostępny dla wszystkich użytkowników! zobacz w jakim jest dziale! czeka na akceptacje i przeniesienie! Jeśli możesz, to zmniejsz obrazek w podpisie!
Aha no dobrze.. w takim razie już sie nie kłóce ;P
I nie wiem co zrobić żebym mógł to pobierać.
Jestem nowy.
A uploadować---> nie jestem do tego zbytnio chętny, gdyż mam net -> radiówkę
i mam słaby upload :|
Samoróbka internet....
tak bywa...
Ale tyle w niego pracy włożyłem że szkoda mi go zmienić, więc przepraszam, ale czy można zrobić tak, żebym mógł to pobrać ?
Skad: GP